Det er altafgørende at man sover godt om natten. Det er hvad, der primært afgør hvor veludhvilet du er i løbet af dagen også. Der er selvfølgelig også andre faktorer end søvn, fordi hvad du spiser også betyder noget. 

Dit blodsukker skal helst være meget stabilt i løbet af dagen, og for mange kulhydrater om morgenen, kan gøre dit blodsukker for højt tidligt på dagen. Der er dog forskel på kulhydraters optagelighed, så det er ikke en gylden regel. Dog kan det tit være sikrest at spise fedt og protein til morgenmad. 

Hvis man tyer til disse midler for at have et solidt energiniveau hele dagen, så skal man sørge for at det er sundt fedt og ikke inflammatorisk protein.

soveværelse

Steder du kan sove

Samtidig med at dit mål er at have høje energiniveauer i løbet af dagen, skal du sove meget godt om natten. Det kan du gøre i din egen seng, men hvordan skal den helst være?

Din seng bør være tilpas hård, og så kan du med fordel vinkle den en smule for at for en mere optimal rensning af hjernen. Når din hjerne om natten bliver skyllet igennem med hjernevæske, er det en fordel at få den væk fra dit hoved. Det kan en vinkling af sengen bidrage til.

Når du ved hvor du vil sove om natten, skal du tilpasse din beklædning til anledningen. Nortie Helga Bundløs Blonde Catsuit kan i mange tilfælde være meget passende at sove i. 

Du kan også sove med et stort lag nattøj, hvis du har en tynd dyne. Det kræver også et meget koldt soveværelse, hvis det skulle være nødvendigt.

Man kan faktisk regulere sin kropstemperatur ved at lade sine arme og ben hænge ude, så de kan køles ned og du derigennem kan regulere din kropstemperatur.

sover under vindue