Hvis du på jagt efter nye smagsvarianter eller andre alternativer, kan det være ganske smart at læse med her. Her kan du nemlig finde viden, inspiration og gode råd.

Hvad er e-juice egentlig?

E-juice kan næste lyde helt eksotisk. I virkeligheden er e juice det samme som e-væsken. Det er altså det, der tilfører dampen både nikotin og smag. Når “brænderen” tændes og bliver varm, omdannes væsken altså til damp. Det er også derfor, at dampende kan lugte af alt lige fra tyggegummi til citrus. Det har vi sikkert alle erfaret, hvis vi eksempelvis er gået forbi en, der står og damper.

Du kan se det store udvalg på hjemmesiden. Her er der rig mulighed for at udvide smagshorisonten og stifte bekendtskab med nye smagsvarianter. Måske du finder en ny favorit?

Vær altid varsom og pas godt på dig selv; E-cigaretter er også tobak

Selvom e-cigaretter vurderes til at være mildere end normale cigaretter, er e-cigaretter fortsat en form for tobak – og derfor skal man altid træde varsomt og passe godt på sig selv. Tobak har – som de fleste ved – en skadelige effekt, og det kan derfor have alvorlige konsekvenser, hvis man ryger. Det er derfor vigtigt at omgås tobak med stor forsigtighed, omhu og respekt.

Dette er meget vigtig at understrege, inden der præsenteres et stort udvalg af fristende smagsoplevelser, som virker tillokkende og ganske uskadelige. For i modsætning til normal tobak, såsom cigaretter, smager e-cigaretter godt – og det skyldes primært e-juicen.

Har du lyst til røg, der smager af eksempelvis kaffe, citrus eller noget helt tredje?

Der findes nærmest ingen begrænsninger for, hvilke smagsvarianter du i dagens Danmark kan få til din e-cigaret. Er du eksempelvis vild med smagen af citrus, finder du et stort udvalg. Hvis du i stedet foretrækker smagen af kaffe, kan dette helt sikkert også anskaffes. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.

Der findes fordele ved e-cigaretter – læs bare her!

Fordelen ved netop e-cigaretter er, at du i højere grad kan være med til at dosere graden af nikotin. I modsætningen til almindelige cigaretter, har du på denne måde mere kontrol over dit tobaksforbrug. Det betyder også, at du kan gøre flere tiltag for at mindske indtaget af nikotin. Du kan tilmed tilvælge nikotin, der indeholder 0 mg. Det betyder altså, at du kan ryge e-cigaretter uden nikotin, og at du på den måde undgår nikotinens påvirkning – og mulige eftervirkninger.

En god grund til at skære ned eller helt at undgå nikotin er, at nikotin er stærkt vanedannende. Selvom man måske føler, at man har kontrol over sit indtag og forbrug, vil man i mange tilfælde “tabe kampen” til nikotinen, der pludselig får lov til at styre ens daglige indtag og forbrug.

På hjemmesiden kan du desuden også vælge mellem forskellige typer af e-juice, og finde den løsning der passer bedst til dig. Hjemmesiden udbyder mange forskellige brands, så chancen for at dit yndlingsbrand er at finde, er heldigvis stor. Ellers er der altid rig mulighed for at afprøve nye varianter, brands og mærker.

Du finder alt dette under samme tag – nemmere bliver det ikke!