Er din virksomhed 100% afhængig af, at din hjemmeside fungerer døgnet rundt? Der kan være flere årsager til, at hjemmesider er periodisk nede. Det kan skyldes fejl eller en opdatering mv. Men i værste fald kan det også skyldes, at din hjemmeside bliver udsat for at hackerangreb. Driver du en virksomhed, hvor din omsætning er 100% afhængig af, at din hjemmeside fungerer, er det en god idé at øge sikkerheden på din hjemmeside. Med en wordpress hjemmeside serviceaftale får du de nødvendige opdateringer, backup, øget sikkerhed og overvågning af oppetiden på din hjemmeside.

Lad andre stå for professionel drift og support af din hjemmeside

Fokuser på det du er bedst til og lad andre drifte og supportere din hjemmeside. Konsekvenserne ved at din hjemmeside ikke fungerer optimalt, kan være store. Hvis kunder oplever, at hjemmesiden ikke fungerer, er der risiko for, at de ikke vender tilbage en anden gang. Du mister således omsætning, og kunderne kan miste tillid til din virksomhed. Med en wordpress hjemmeside aftale slipper du helt for selv at foretage en række nødvendige opdateringer, der optimerer din hjemmeside. Derudover vil et professionelt firma kunne reagere hurtigt, hvis der sker det mindste nedbrud på din side.

Få større sikkerhed med daglig backup

En daglig backup af wordpress hjemmesideløsningen gør, at du med sikkerhed kan få genskabt data og komme tilbage i normal drift. For virksomheder med mange transaktioner hver eneste dag, er det forretningskritisk, hvis driften ikke opretholdes konstant. Derudover kan der være virksomheder, der behandler persondata, hvor genskabelse af data kan være endnu mere kritisk i tilfælde af et datalæk. Gå ikke på kompromis med sikkerheden på din hjemmeside. Få professionel sparring og hjælp til at finde frem til hvilket sikkerhedsniveau der passer bedst til din virksomheds behov.

Alle virksomheders hjemmesider er i risiko for at blive hacket

Tag ikke fejl af din virksomheds størrelse og risikoen for at blive hacket. Alle virksomheders hjemmesider er nemlig i risiko for at blive hacket. Har du en wordpress serviceaftale, er du bedre sikret med udefrakommende hackerangreb. Der er flere muligheder for at forebygge at blive hacket. Et hack ofte sker automatisk eller semi-automatisk, hvor robotter scanner efter huller i firewall’en med henblik på at hacke hjemmesiden. Hvis du sørger for løbende opdateringer og backup af din hjemmeside, er du bedre garderet, hvis uheldet skulle være ude.